internetifokus Internet i fokus är ett av Skånes absolut största och viktigaste återkommande event för dig som arbetar med webben och digitala medier. Konferensen ger dig det senaste inom trender, tjänster och visioner kring design, sociala nätverk och affärer på webben.
Navigator på Internet i Fokus
Den 15 oktober är det dags för höstens version av konferensen på S:t Gertrud i Malmö och vi på Navigator är på plats för att prata om fördelarna med en företagsblogg. Kom och lyssna till när vår Creative Director Niclas Bergenblad ger dig tips på hur du boostar försäljningen och stärker varumärket med en riktigt bra företagsblogg. En blogg som både dubblar din SEO och som gör dina aktiviteter i sociala medier ännu mer effektiva. Dessutom får du konkreta råd kring hur du kommer igång och vad du ska tänka på.
Workshop dagen efter
Nytt för i år är att vissa av företagen bakom föredragshållarna arrangerar workshops dagen efter själva konferensen, det vill säga fredagen den 16:e oktober. Detta i första hand för den som vill fördjupa sig mer i ämnet. Vi på Navigator genomför en workshop med temat ”Din digitala strategi”.
Här kan du läsa mer om Internet i Fokus.