Navigator har rekryterat kommunikationsstrategen och projektledaren Maria Hoffstein. Maria kommer att ansvara för några av de kunder som Navigator knutit till sig under det senaste halvåret.
Gedigen erfarenhet
Maria Hoffstein har mångårig erfarenhet från såväl livsmedelsindustrin som tillverkande industri. Där har hon varit beställare av kommunikationstjänster, bland annat i rollen som kommunikationsdirektör. Hon kommer senast från Pyramid där hon varit Account Director.
Samma syn på kommunikation
– Jag ser fram emot att få vara en del av södra Sveriges mest strategiska kommunikationsbyrå! Här finns ett komplett utbud av tjänster och ett sätt att arbeta som sammanfaller med min syn på hur riktigt bra kommunikation skapas. Navigator är affärsinriktade och möter kunderna i kärnproblematiken. Först sedan frågar man hur kommunikation kan lösa problemet. Det är så man skapar framgångsrik kommunikation som ger affärsnytta, förklarar Maria.
Strategisk förstärkning
– Navigator ska växa med 50 procent de kommande åren, och rekryteringen av Maria är den första av flera rekryteringar. Vi är väldigt glada att kunna hälsa henne välkommen till Navigator. Med sin kunskap och erfarenhet stärker vårt strategiska erbjudande inom B2B, säger Leif Lindau, vd på Navigator.
Nya kunder
Under våren och sommaren har Navigator vunnit många nya kunder, varav Maria kommer att ansvara för exempelvis Siwertell och Diab. Exempel på andra kunder som är nya på Navigator är Sanofi Genzyme, Ditec, IKC och LIV by Lahega.
leif_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om oss eller Smarketing är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se