MKB Fastighets AB är Malmös största fastighetsbolag, ägt av Malmö stad. Just nu är behovet av bostäder i Malmö stort och MKB arbetar intensivt med att bygga om och bygga nytt. Ett led i detta är att omvandla det gamla huvudkontoret i Rosengård till bostäder. Sedan november 2015 har MKB samlat avdelningarna för nyproduktion, underhåll och övrig administration vid köpcentrat Triangeln, mitt i centrala Malmö och med bra kommunikationer.
Spegla mångfalden
I samband med flytten upphandlade man ett projekt för att profilera det nya kontoret. Önskemålen var att det skulle spegla mångfalden bland hyresgästerna, samt företagets kärnvärden Modiga, Enkla och Tillsammans.
Interiör och exteriör utsmyckning
Navigator vann uppdraget och påbörjade under senhösten 2015 arbetet med att skapa ett kommunikationskoncept. Resultatet är till stora delar på plats och består i både exteriöra och interiöra utsmyckningar. Exempel på detta kan du ser här.
Filmer om livet i lägenheterna
Förutom utsmyckningen togs även ett antal filmer fram, i samarbete med Westgatefilm, som visar hur livet pågår i lägenheterna, dygnet runt. Nu möter både förbipasserande och besökare MKB:s budskap om att man är hela Malmös fastighetsbolag – välkomnande och inkluderande.
Skriva uppsats i studentlägenheten
Yoga i hyreslägenheten
Här kan du se fler filmer
Morgonsoffan i din hyreslägenhet
Koka te i din lägenhet
Tidig morgonlek i hyresrätten
Vänner och världen via Skype i ditt vardagsrum
malin_sv-14Vill du veta mer?
Vill du veta mer om vårt samarbete med MKB är du varmt välkommen att höra av dig.
Malin Staberg
Account Director
Strategic and operative communication
Tel +46 40 631 62 21
malin.staberg@navigator.se