Vi är glada och stolta över att Navigator blivit nominerad till Årets Byrå 2018. Stort tack till dig som ställt upp och svarat på Regis frågor. Den 21 februari avslöjas vilka som vinner i respektive kategori. Vill du veta mer om vilka som nominerats ser du det här >>
Vad är Årets Byrå?
Årets Byrå är en bransch- och kvalitetsstudie som bland annat kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer och vad som är avgörande vid inköp av kommunikationstjänster. I år arrangeras Årets Byrå för artonde året i Sverige och 154 byråer inom 15 kategorier deltar. Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang.
Vem avgör vilken byrådisciplin byrån medverkar i?

Årets Byrå startades år 2000 av Regi och är idag den största branschstudien inom kommunikationsområdet där man utvärderar samarbeten mellan byråer och deras kunder. Branschstudien stöds av KOMM, Sveriges Annonsörer, Sveriges Mediebyråer, Sveriges Marknadsförbund, Sveriges Kommunikatörer, Swedish Content Agencies samt Sponsring och Eventsverige (SES).

leif_sv-14Vill du veta mer?
Vill du veta mer om nomineringen i Årets Byrå är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing Partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se