partner till inRiver För att kunna hantera sin produktinformation på den digitala arenan är ett bra PIM-system ett viktigt verktyg. Framför allt om du har många produkter och ska hanteras i flera kanaler på olika marknader. Vi på Navigator har därför tagit steget att bli partner till inRiver som har en av de marknadsledande plattformarna för PIM globalt.
Partner till inRiver
PIM är förkortning för Product Information Management. Fördelarna med inRivers PIM-system är att det går snabbt att implementera och är enkelt att använda genom tydligt förenklade processer för att ta fram, hantera och distribuera produktinformation till flera sälj- och marknadskanaler på flera språk. Systemet är lika effektivt både för B2B- och B2C-företag.
Snabbt och enkelt
Genom att lägga till, berika och ändra produktinformationen i ett och samma system kan du enkelt få ut din produktinformation till vilken kanal som helst såsom e-handel, tryckta och digitala kataloger, webbplatser, mobila enheter, butiker, skyltning eller som en del av din kundservice, för att bara nämna några exempel. Oavsett var eller hur du visar produktinformationen kommer den att vara enhetlig överallt vilket hjälper dig att skapa en starkare kundupplevelse.
Vi hjälper dig
Navigator har lång erfarenhet av att arbeta i olika typer av PIM-system. Som partner till inRiver kan vi hjälpa dig att implementera en plattform som är skräddarsydd utifrån dina nuvarande och framtida behov. Tillsammans med inRiver hjälper vi dig att utvärdera vilka behov du har så att du får rätt teknisk lösning, så att din organisation förstår och anammar ett nytt arbetssätt och så att du drar nytta av alla nya kommunikativa möjligheter.
Om inRiver >>
inRiver grundades 2007 och är idag ett välkänt, prisbelönt och snabbt växande företag med huvudkontor i Malmö och lokala kontor i Chicago, Amsterdam och Stockholm. Idag har man cirka 180 kunder som använder plattformen på den globala marknaden.
leif_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med att implementera eller utvärdera om och när du behöver ett PIM-system är du varmt välkommen att höra av dig.
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22