Internet i Fokus är Skånes största och viktigaste återkommande event för alla som arbetar med kommunikation i någon form. Nu har vi på Navigator gått in som huvudpartner i samband med konferensen på Quality View Hotel i Hyllie den 28 mars.
Vad innebär det?
Internet i Fokus genomför två heldagskonferenser varje år, en på våren och en på hösten, som vardera lockar mellan 300 och 400 besökare. Vi på Navigator har deltagit vid flera av konferenserna tidigare, dels som talare och dels som utställare, men nu har vi tagit steget fullt ut och gått in som huvudpartner vilket innebär att vi kommer att synas och höras på olika sätt i samband med konferensen. Vid förra konferensen hade vi ett eget rum, denna gången är vi en del av aktiviteterna i den stora salen och det är här våra föreläsningar under breakout sessions kommer att ske.
Vad är syftet?
Som strategisk kommunikationsbyrå med merparten av våra kunder Öresundsregionen är det viktigt att ta plats i rätt sammanhang. Internet i Fokus är en bra plattform för oss att nå ut med vårt budskap till såväl potentiella uppdragsgivare som framtida medarbetare.
Talare i huvudprogrammet
På vårens konferens kommer vår Creative Director att prata om thought leadership och konsten att bli kunskapsledare i sin bransch. För att lyckas krävs en genomtänkt strategi och rätt verktyg men med det på plats finns det helt nya möjligheter att på kort tid etablera sig som den man vänder sig till branschen.
Två breakout sessions
Navigator kommer även arrangera två stycken breakout sessions i stora salen med plats för 150 besökare vid varje. Vid förmiddagens pass tar Patrik Romberg, Senior Vice President, Corporate Communications på Trelleborg Group, plats på scenen och ger oss en spännande inblick i hur man genomför en digital transformation i en 30 miljarderskoncern. Efter lunch tar Jonas Pernet, Brand Manager på Ecophon, oss med på en spännande framgångsresa med svensk innovation och hållbarhet i fokus. En resa som gjort företaget till världsledande thought leader inom ljud och akustik.
Om Internet i Fokus
Konferensen ger dig det senaste inom trender, tjänster och visioner kring design, sociala nätverk och affärer på webben. Här kan du läsa mer om årets konferens och anmäla dig. Det finns fortfarande några platser kvar. Som kund eller närstående till Navigator har du möjlighet att anmäla dig till nätverkspris. Hör av dig om du vill veta hur.
niclas_sv-14Kontakta oss gärna
Om du vill veta mer om vår roll som huvudpartner är du varmt välkommen att höra av dig.
Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se