Fredagen den 10/6 fick Navigator besök av 10 elever från årskurs åtta på Apelgårdsskolan. Besöket anordnades i samarbete med My Dream Now, en organisation som skapar inspirerande samverkan mellan skola och arbetsliv. Deras vision är att alla ungdomar ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar. Genom att företag besöker skolor och eleverna gör studiebesök på arbetsplatser vill My Dream Now ge elever möjlighet att fundera över vad de vill göra i framtiden.
Insikt i branschen
Under besöket berättade vi om hur Navigator jobbar, vilka yrkesroller som finns och vilka frågor en strategisk kommunikationsbyrå arbetar med. Eleverna fick även arbeta med ett uppdrag för vår kund MFF. – Vår bransch har verkligen en utmaning i att vi är för homogena. Det ligger i vårt intresse att inspirera de som inte kommer i kontakt med vår yrkesgrupp att fundera över kommunikationsbranschen som en karriärväg. Studiebesök är ett sätt att göra det. Jag hoppas att någon av dem som besökte oss idag fick blodad tand och vill satsa på en framtid i vår bransch. Det var tydligt när de presenterade sina uppgifter att förmågan finns! säger Lovisa som tog emot besöket.
Bra samarbete
Vi fick många nyttiga insikter och är glada över att samarbeta med My Dream Now. Vi kan varmt rekommendera andra företag att göra likadant. Tack till Johanna Rickardsson på My Dream Now och eleverna för en trevlig förmiddag!
lovisa_sv-14Kontakta oss gärna
Lovisa Hermansson
PR Consultant
Media relations
Tel +46 40 631 62 30
lovisa.hermansson@navigator.se