Vi fortsätter att växa och hälsar vår nya strategiska projektledare, Jenny Wendel, varmt välkommen i gänget! För att du ska lära känna Jenny lite har vi ställt några snabba frågor, både om yrkeslivet och om hennes fritidsintressen.
Varför sökte du dig till Navigator?
Vi sökte oss faktiskt till varandra – förmodligen för att vi passar ihop ; ). Jag uppfattar Navigator som en väldigt professionell och mogen kommunikationsbyrå, med hög leveransnivå. En byrå som kan jobba övergripande och integrerat, oavsett kanalval. Här finns seniora och ödmjuka medarbetare och en fantastisk kundlista.
Vad har du för utbildningar i bagaget?
De två främsta utbildningarna är Informationslinjen på Högskolan i Växjö varav 80 poäng var i Medie- och Kommunikationsvetenskap. Samt en tvåårig projektledarutbildning med fokus på medieprojekt.
Vad är det bästa med att vara projektledare?
Att få jobba rådgivande med kommunikation och varumärken. Samarbetet med kollegor, kund och partners – att få vara lite av en hubb. Och möjligheten att få träffa många nya människor och nya branscher. Många klyschor, men det är ju sant!
Finns det något varumärke som du tycker är riktigt duktiga på att kommunicera?
Det finns en del självklara varumärken som konstant håller en ganska hög nivå i det mesta de gör, till exempel Åhléns, ICA, Volvo och Coop. Och Triss har också ett riktigt bra och tydligt koncept. Sen har jag några enskilda favoriter som jag tycker är så himla bra, både insikten, idén och utförandet; Always #LikeAGirl och Adressändrings filmer ”Pappan” och ”Paris”.
Vilken typ av kunder har du arbetat med?
Det har hunnit bli en hel del genom åren, men jag kan inte påstå att det finns någon röd tråd. Några av dem är E.ON, GM, GB Glace, Lätta, Perstorp, Mitsubishi Electric FA och Fredricsons Trä.
Vilket är det roligaste projekt du varit med om?
Jättesvårt att välja ut ett specifikt projekt, men det är ju alltid riktigt kul att få vara med och lansera nya varumärken, tjänster och produkter.
Har du några spännande fritidsintressen?
Så gött det hade varit om jag kunde svara typ fridykning, triathlon, magdans…. men nej, jag är väldigt mainstream i mina intressen. Gillar att träna, är gärna och ofta ute i naturen och så älskar jag kakor och barnböcker!
Sist men inte minst, berätta tre saker som gör dig glad!
Min familj, fint väder och att höra koltrasten sjunga på våren.