Nu har vi stärkt upp vårt team med en ny grafisk designer. Vi hälsar Catrine Stahl Ingerup varmt välkommen till Navigator! För att ge alla en chans att lära känna Catrine passade vi på att ställa några frågor om både jobb och privatliv.
Varför sökte du dig till Navigator?
Blev tipsad om att Navigator behövde förstärkning på den grafiska sidan. Efter några inledande möten kände jag att Navigator var helt rätt för mig. En byrå där jag kunde ta nästa steg i min utveckling som formgivare.
Vad har du för förväntningar på ditt nya jobb?
Jag ser fram emot att få vara med i det kreativa arbetet och att hjälpa Navigators kunder med bra formgivning.
Vad har du för utbildning?
I grunden har jag en tvåårig utbildning som heter Designteknik. Denna har jag sedan byggt på med en kurs i Art Direction på Berghs School of Communication.
Vad är det bästa med att vara grafisk designer?
Arbetet är så kul att det knappt känns att man jobbar. Det är kreativt tillfredsställande och utmanande på en och samma gång.
Vilken typ av kunder har du arbetat med?
Jag kommer närmast från en byrå som liksom Navigator har fokus på B2B. Så till stor del är min erfarenhet kunder med kvalificerade köpprocesser.
Vad är det roligaste projekt du varit med om?
Jag hade förmånen att få arbeta med Välas kundtidning. Där hade jag såklart en grafisk profil att följa, men det var ett kul och kreativt uppdrag att försöka göra varje nummer unikt.
Finns det något varumärke du tycker är riktigt duktiga på att kommunicera?
Delicato är duktiga, de är snabba med att plocka upp aktuella trender och omvandla till kul kommunikation. Vem minns inte deras Alternativ fakta-annons där de påstod att 13 miljoner svenskar äter minst en Delicato-boll varje dag.
Har du några spännande fritidsintressen?
Det senaste året har jag haft fullt fokus på att njuta av att ha blivit mamma. Annars gillar jag att renovera, jag har lagt många timmar på att fixa till vårt semesterställe i södra Frankrike. Och segling, jag och min syster seglade över Atlanten 2010. Det var ett spännande äventyr som tog 30 dagar.
Berätta tre saker som gör dig glad
God mat. Bra väder. Att vara med familj och vänner. Om dessa tre saker sammanfaller så är det jackpot!