Vi på Navigator är glada över att kunna hälsa vår nya AD Anna Jonasson varmt välkommen i gänget. För dig som vill veta lite mer om vem Anna är och vilka styrkor hon har passade vi på att ställa några snabba frågor. 

Varför sökte du dig till Navigator? 

Navigator är en av de tyngre strategiska kommunikationsbyråerna i Sverige och det finns mycket samlad kunskap och kompetens inom väggarna på Navigator, som jag både ser fram emot att ta del av och bidra till.

Vad är det bästa med att vara art director? 

Jag brinner för den skapande processen i alla dess former. Och som art director blir man kreativt utmanad varje dag. Det är ett slags rus när man får träffsäker kommunikation att lyfta ett varumärke eller produkt. 

Finns det något varumärke som du tycker är riktigt duktiga på att kommunicera? 

Oj, listan är lång. Men spontant skulle jag nog säga Nike och inom Sverige skulle rösten falla på Oatly. 

Vilken typ av kunder har du arbetat med? 

Inom B2B har jag arbetat med kunder i segment som industri, bygg, certifiering, bank med mera. Så allt från behållare för kött, nikotinplåster, bildäck, till värmepumpar och industridammsugare. Utanför B2B segmentet har jag levererat allt från äggförpackningar, reklamkampanjer för takfönster och köpcentrum till övergripande kommunikation för internationella sportförbund och federationer. Har även jobbat mycket med eventkommunikation. Malmö Näringslivsgala och Redken Tribe är ett par exempel på det.

Vilket är det roligaste projekt du varit med om? 

Jag var ansvarig för all kommunikation under flertalet år för SportAccord Convention en kongress för alla internationella sportfederationer. Det är ett av mina favoritprojekt. Men jag blev även skickad till Amalfikusten i Italien för att äta olika sorters pizzor som research för en pizzabok. Det var hyfsat trevligt. 

Har du några spännande fritidsintressen? 

Jag älskar att lyfta tungt. Så olympiska lyft på gymet samt det något mer jordnära intresset trädgård. Jag nördar ner mig i både teknik för marklyft samt gräver upp mer och mer gräsmatta varje kväll för att få plats med mer växter.

Sist men inte minst, berätta tre saker som gör dig glad!
  • Mina barn gör mig glad. Och galen. Varje dag.
  • Att se min trädgård växa är löjligt roligt
  • Dansa salsa och bachata