Äntligen har vi den glada nyheten att meddela att Märkas nya webbplats är lanserad! Märkas är ett nytt varumärke med smarta etikettlösningar som såg dagens ljus under hösten 2018 och vi på Navigator har fått förtroendet att vara med på hela resan. Den nya webbplatsen är en del av Märkas nya identitet. Här finns allt du velat veta om märkning samlat – från enkla etiketter till avancerade integrerade inline-system för produktionslinjer.
En kunskapsförmedlande webbplats
Märkas nya webbplats är byggd utifrån ett gediget strategiskt förarbete, där vi identifierat Märkas olika målgrupper och segment, för att möta deras respektive behov, drivkrafter och utmaningar. Resultatet är en kunskapshöjande webbplats där Märkas identitet och starka erbjudande får sitt rätta uttryck. Webben är byggd i WordPress i samarbete med Recapture IT.
Vill du veta mer?
Webblösningar är en naturlig och viktig ingrediens i de flesta kommunikationsuppdrag för oss på Navigator. Inte sällan är de navet i de varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteterna oavsett om det är för globala industriföretag eller nationella tjänstebolag. Det senaste året har vi varit med och tagit fram minst en ny webbplats i månaden.
Maria Hoffstein
Varmt välkommen att höra av om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med din nya webbplats.
Maria Hoffstein
Client Director Strategic communication