Denna helgen är det Managers Meeting i Bukarest Rumänien för byrånätverket Dialogue International där vi på Navigator är medlemmar. VD:ar och byråchefer från hela Europa, Amerika och Mellanöstern träffas för att diskutera framtidens kommunikation och möjligheter. Agendan innehåller många spännande aktiviteter och du som vill få lite koll på vad man kan uppleva i Bukarest hittar mer matnyttigt på National Geographics topp-tio-lista eller Culture Trips guide över de bästa restaurangerna och nattklubbarna.
Två toppmöten varje år
Dialogue International är ett internationellt nätverk av ägarledda byråer med fokus på integrerad kommunikation. Nätverket föddes 1991 och har idag vuxit till att omfatta närmare 20 partners i 30 länder. Varje år hålls två Managers Meetings och ett Creative Forum där våra kreatörer träffas under ett par intensiva dagar för att arbeta med ett verkligt case och utbyta kunskap och erfarenheter.
Samarbete för att vi vill
Inom nätverket arbetar vi tillsammans för att vi vill, inte för att vi måste. I våra gemensamma kundprojekt sker en indirekt kunskapsöverföring som vi alla har nytta av. Men för att ytterligare förstärka erfarenhetsutbytet har vi skapat en struktur för hur vi träffas med jämna mellanrum och bland annat arbetar tillsammans med någon byrås kundutmaning. Det, i kombination med byråledarnas erfarenhetsutbyten, främjar såväl kreativ kompetensutveckling och ledarskapsutveckling i våra respektive byråer. Och genom de kontakter som de mötena ger är heller aldrig den marknadsspecifika kunskapen längre bort än ett telefonsamtal!
Leif Lindau
Vill du veta mer om vårt internationella nätverk och vilka möjligheter det innebär är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing Partner Strategic communication