Sedan ett år tillbaka har vi ett nära samarbete med Malmöhus Mäklarna, en av de främsta fastighetsmäklarna i södra Sverige. Malmöhus Mäklarna förmedlar hem på de unika lägena, från Skanör och Falsterbo i söder, via Ljunghusen och Höllviken, till Malmös i norr. De är en fristående mäklarfirma som alltid skräddarsyr bostadsaffären efter kundens behov och önskemål. Vårt gemensamma arbete har dels varit strategiskt med framtagande av kommunikationsplattform och grafisk profil, dels operativt i form av ny webbplats och visningsmaterial. Tillsammans har vi dykt djupt i varumärket Malmöhus Mäklarna för att skapa kommunikation som speglar dess identitet fullt ut.
Ny kommunikationsplattform och grafisk profil
Vårt samarbete började på det strategiska planet med att ta fram en varumärkes- och kommunikationsplattform som fångar essensen av Malmöhus Mäklarna. Genom gemensamma workshops identifierade vi bland annat vision, mission och kärnvärden, som vi sedan omvandlade till kommunikation. Samtidigt skapade vi en grafisk profil med ny logotyp. Utifrån den nya kommunikationsplattformen har vi tagit fram flera enheter, som visningsmaterial, annonser och visitkort.
Ny webbplats
Webbplatsen är navet i kommunikationen. För Malmöhus Mäklarnas del var det viktigt att den nya webbplatsen speglade dess rätta jag som en av Sveriges främsta fastighetsmäklare. En av funktionerna är kopplingen till affärssystemet Vitec, som visar upp aktuella objekt, både på den egna siten och på Hemnet.
Visningsmaterial
Det är inte bara den digitala kommunikationen som har fått ett lyft. För fastighetsmäklare är intagsbroschyrer, prospekt, annonser och skyltar några av de absolut viktigaste kommunikationsenheterna och vi har gemensamt tagit fram en komplett uppsättning visningsmaterial.
maria_sv-17
Varmt välkommen att höra av dig
Vi berättar gärna mer om vårt samarbete med Malmöhus Mäklarna. Maria Hoffstein
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 10
maria.hoffstein@navigator.se