Är du en duktig skribent, nyutbildad copywriter eller contentwriter? Då kan du vara den nya juniorcopy som vi söker. Tjänsten är en visstidsanställning med början omgående och cirka ett år framåt. För rätt person finns möjlighet till förlängning.
Din profil
Som person är du ödmjuk, engagerad och intresserad. Du gillar att ta eget ansvar samtidigt som du arbetar bra i team där du är lyhörd, nyfiken och prestigelös. Ordning och reda är nyckelbegrepp för oss på Navigator så kvalitetstänkande i alla led bör vara en del av ditt DNA. Samtidigt kan du hantera högt tempo och snäva tidsramar när det behövs.
Din roll
Som juniorcopy kommer du främst att arbeta med texter för innehåll till webbsidor, blogg och olika typer av content. Men du blir även en del i teamet med AD, projektledare, produktionsledare och digital strateg och bidrar i arbetet med att skapa annan form av kommunikation.
Din bakgrund
Du har relevant utbildning inom copywriting och skrivande. Du är van vid att sätta dig in i komplexa sammanhang, utvärdera vad som är relevant för mottagaren och kan förvandla detta till lättillgänglig kommunikation. Om du även skriver obehindrat på engelska är det en stor fördel.
Om tjänsten
Vi erbjuder en dynamisk och utmanande arbetsplats på vårt kontor i Malmö. Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående och cirka 1 år framåt. För rätt person finns det möjlighet till förlängning.
Om oss
Våra värdeord är proaktiva, professionella och personliga. Byrån står för en öppen och transparent kultur. Våra 20 medarbetare är stolta över sitt hantverk och brinner för sin uppgift. Vi är måna om att alla ska bidra. För att trivas hos oss är det viktigt att du älskar kommunikation samtidigt som du gillar komplexa problem och utmaningar. Merparten av våra kunder finns i Öresundsregionen och Stockholm. De flesta verkar på en global marknad och mer än 50 procent av våra uppdrag är internationella. Som medarbetare hos oss får du också ta del av allt vad det innebär att vara medlem i ett globalt byrånätverk. Mer om oss, vad vi står för, vilka våra kunder är, vad vi gör för dem och vad medlemskapet i Dialogue International innebär, hittar du här på vår hemsida.
Din ansökan
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt och intervjuar löpande. Skicka CV och personligt brev samt (länk till) arbetsprover eller portfolio till leif.lindau@navigator.se
Leif Lindau
Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing Partner Strategic communication