iqf frost IQF Frost är en ledande aktör inom frysning av mat på den globala marknaden. Sedan 1999 producerar och säljer företaget en effektiv och innovativ lösning inom IQF (Individual Quick Freezing), the OctoFrost™. Idag är företaget verksamt på fem kontinenter med en väl utvecklad försäljnings- och serviceorganisation. IQF Frost är internationellt erkänt som marknadsledande innovatör inom IQF-teknologin, en innovatör som står rätt rustade att möta de allt högre kraven från erfarna medvetna företag inom ”food processing” över hela världen.
Avancerad IQF-teknologi
Med kundens behov i fokus har IQF Frosts experter inom frysteknik utvecklat den mest avancerade IQF-teknologin på marknaden. The OctoFrost™ erbjuder en kombination av innovativa funktioner och fördelar som inte finns hos någon annan. Det patenterade bäddsystemet tillsammans med en hygienisk design ger en hög avkastning med låg uttorkning av produkter samt låga driftskostnader är några av de stora skillnaderna jämfört med traditionella lösningar. Produkten är idag installerad i anläggningar över hela världen.
Webbsajt och film
Navigator vann uppdraget i konkurrens med ett antal välkända webb- och kommunikationsbyråer. I första steget handlar det om att utveckla en responsiv webbsajt för IQF Frost som förmedlar rätt känsla kring företaget och som presenterar produkterna på rätt sätt. En film som beskriver företagets teknologi gentemot kunder och andra intressenter kommer också att tas fram.
malin_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om samarbetet mellan IQF Frost och Navigator är du varmt välkommen att höra av dig.
Malin Staberg
Account Director
Strategic and operative communication
Tel +46 40 631 62 21
malin.staberg@navigator.se