Torsdagen den 20 oktober är det dags för höstens upplaga av Internet i Fokus på Quality Hotel View i Hyllie. Vi på Navigator kommer att vara på plats hela dagen med olika aktiviteter i ett av de större rummen i konferensavdelningen. På morgonen passar vi även på att arrangera en inspirationsfrukost med temat ”Din guide till den digitala kundresan”.
Din guide till den digitala kundresan

Kunskap om kundens digitala resa är idag en viktig förutsättning för framgångsrik försäljning. Studier från Google och CEB inom B2B visar att närmare 60 procent av beslutsprocessen redan är avklarad innan kunden tar kontakt. Om du vill vara den som kunden kontaktar behöver du effektivt leda honom eller henne från behov till beslut med hjälp av digitala aktiviteter.

Konkreta tips

Det är dags att titta närmare på hur den digitala kundresan ser ut för just dina kunder. Och identifiera hur du på bästa möjliga sätt hjälper dem att välja rätt. Men vilka verktyg behövs för att lyckas? Vilken typ av material passar bäst för respektive interaktion. Hur ska just dina marketing automation-flöden se ut? Vad ska du mäta? Och hur ska du agera för att generera heta leads?

Fem viktigaste faserna

Vi går igenom de fem viktigaste faserna under den digitala resan och ger dig tips på vilken typ av aktiviteter och material du behöver för att lyckas i respektive steg:

  • Attrahera
  • Fånga
  • Bearbeta
  • Konvertera
  • Expandera

OBS! Aktiviteten arrangeras i samband med Internet i Fokus på Quality View Hotel. Frukost serveras från 07:30. Själva seminariet börjar 08:00. Frukosten och seminariet är kostnadsfritt – vill du delta i övriga programmet på Internet i Fokus anmäler du dig till det separat på internetifokus.se eller direkt via länken här. Som inbjuden av oss på Navigator betalar du Nätverkspris, ange NAV i samband med anmälan.  

Tid: 07:30-08:30 torsdagen den 20 oktober
Plats: Quality Hotel View, Hyllie Stationstorg
Anmälan: info@navigator.se
Pris: Kostnadsfritt

Inspirationsfrukostarna är kostnadsfria och i första hand avsedda för Navigators kunder, samarbetspartners och andra närstående. I mån av plats kan det finnas utrymme för andra att delta. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Så anmäl dig redan idag!