Fredagen den 19 oktober är det dags för en ny inspirationsfrukost hos oss på Navigator. Temat är influencer marketing – så gör du för att lyckas inom B2B. Är du sugen på ny kunskap, en energirik frukost och trevligt sällskap är du väldigt varmt välkommen!
Vad är influencer marketing?
Det är svårt att hitta ett område som växer snabbare än influencer marketing. Fenomenet, att låta någon annan tala för ens produkt är inte nytt, men kanalerna och tankesättet idag är annorlunda. För att inte tala om möjligheterna till genomslag om man utnyttjar professionella påverkare på rätt sätt.
Vad får du med dig?
Vi går igenom grunderna kring influencer marketing, vilka olika typer av influencers som finns och beskriver hur de olika nätverken arbetar för att promota både sig själva och sina påverkare. Vi tar upp exempel på vad som är tillåtet och otillåtet kopplat till influencersamarbeten. Och slutligen får du en rad konkreta råd kring hur du ska göra om du vill testa oavsett om du befinner dig inom B2B eller B2C.
På frukosten får du tips på:
  • Hur du väljer rätt påverkare kopplat till ditt varumärke.
  • Vilken typ av samarbete du ska sträva efter.
  • Hur du bäst drar nytta av ett långsiktigt influencersamarbete.
  • Hur mäter du utkomsten av dina aktiviteter.
Tid: 08:00-10:00 fredagen den 19 oktober, frukosten serveras kl. 08:00, seminariet börjar 08:30 Plats: Navigator, Norra Vallgatan 102, Malmö
Anmälan: Klicka här >>
Pris: Kostnadsfritt Inspirationsfrukostarna är kostnadsfria och i första hand avsedda för Navigators kunder, samarbetspartners och andra närstående. I mån av plats kan det finnas utrymme för andra att delta. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Så anmäl dig redan idag!
niclas_sv-14Några frågor?
Vill du veta mer om influencer marketing är du varmt välkommen att höra av dig.
Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se