Fredagen den 3 mars är det dags för en ny inspirationsfrukost hos oss på Navigator. Den här gången fokuserar vi på hur Augmented Reality och Virtual Reality. Hypen är över. Nu är AR och VR en del av den dagliga verkligheten för en lång rad företag. Inte minst inom fastighetsbranschen men även inom en lång rad andra branscher och industrier. Även om tekniken är långt ifrån fulländad så är det dags att börja titta närmare på hur du och ditt företag skulle kunna dra nytta av möjligheterna. Kom ihåg, utvecklingen är exponentiell.
AR och VR för företag
Goldman Sach räknar med att AR och VR har potential att få samma snabba utveckling som PC:n och smartphonen. Endast fantasin sätter gränsen för hur VR kan användas i marknadskommunikationen. Men det är viktigt att skapa en VR-upplevelse med specifik målsättning. Precis som VR kommer också AR ge banbrytande alternativ till företag att skapa interaktiv och skräddarsydd kommunikation. Försäljning-, marknadsföring- och supportfunktioner kommer att revolutioneras när kunder själva kan applicera digitala moduler i sin fysiska miljö. Här kan du läsa vårt senaste blogginlägg om AR och VR.
Konkreta tips
På frukosten går vi igenom skillnaden mellan de olika verktygen, teknikerna och plattformarna. Du får gott om konkreta exempel på hur andra redan använder tekniken idag i sina verksamheter. Givetvis får du möjlighet att prova både AR och VR på plats i form av ett antal olika applikationer. På frukosten får du tips på:
  • Hur du kan använda AR och VR i din verksamhet
  • Vad bör du tänka på när du testar och utvecklar
  • Hur AR och VR kan integreras i din digitala strategi
Tid: 08:00-10:00 fredagen den 3 mars, frukosten serveras kl. 08:00, seminariet börjar 08:30 Plats: Navigator, Norra Vallgatan 102, Malmö
Frukostar med mersmak
För att ge dig lite hjälp på traven identifierar vi kontinuerligt frågeställningar och trender kring kommunikation som vi tror kommer att ha bäring på dig och din verksamhet. Vi bjuder på både matnyttiga föredrag av intressanta talare och en välsmakande frukostbuffé. Inspirationsfrukostarna är kostnadsfria och i första hand avsedda för Navigators kunder, samarbetspartners och andra närstående. I mån av plats kan det finnas utrymme för andra att delta. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Så anmäl dig redan idag!
niclas_sv-14Kontakta oss gärna
Om du vill veta mer om frukosten är du varmt välkommen att höra av dig.
Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se