I morse var det dags för vår inspirationsfrukost om augmented reality och virtual reality. Deltagarna fick en inblick i hur AR och VR fungerar med fokus på hur långt tekniken redan kommit och vart den, i exponentiellt tempo, är på väg. Det bjöds på frukost, massor av konkreta exempel på lyckade lösningar och sist men inte minst fick alla möjlighet att testa på VR tillsammans med HIQ. Stort tack till IHM för lånet av lokalerna och till alla som var på plats. För att hjälpa er på traven med att få ihop era Google Cardboard finns här en bra länk 🙂
Bilder från frukosten
AR och VR för företag
Goldman Sach räknar med att AR och VR har potential att få samma snabba utveckling som PC:n och smartphonen. Endast fantasin sätter gränsen för hur VR kan användas i marknadskommunikationen. Men det är viktigt att skapa en VR-upplevelse med specifik målsättning. Precis som VR kommer också AR ge banbrytande alternativ till företag att skapa interaktiv och skräddarsydd kommunikation. Försäljning-, marknadsföring- och supportfunktioner kommer att revolutioneras när kunder själva kan applicera digitala moduler i sin fysiska miljö. Här kan du läsa vårt senaste blogginlägg om AR och VR.
Frukostar med mersmak
För att ge dig lite hjälp på traven identifierar vi kontinuerligt frågeställningar och trender kring kommunikation som vi tror kommer att ha bäring på dig och din verksamhet. Vi bjuder på både matnyttiga föredrag av intressanta talare och en välsmakande frukostbuffé. Inspirationsfrukostarna är kostnadsfria och i första hand avsedda för Navigators kunder, samarbetspartners och andra närstående.
niclas_sv-14Kontakta oss gärna
Om du vill veta mer om frukosten eller AR och VR är du varmt välkommen att höra av dig.
Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se