Vi är glada att berätta att Navigator sedan i somras arbetar tillsammans med HusCompagniet, en av Danmarks största och mest välrenommerade hustillverkare. Den som väljer ett hus från HusCompagniet kan känna sig i trygga händer. HusCompagniet har nämligen byggt gedigna stenhus i dansk design sedan 1972 och förvandlar varje år fler än 1 500 husdrömmar till drömhus. Det har gjort att de blivit utsedda till årets husbyggare i Danmark fem år i rad. Sedan 2010 finns HusCompagniet även i Sverige, med huvudkontor i Malmö, och i Tyskland.
Skräddarsy ditt drömhus
HusCompagniet bygger stenhus i dansk design av flera anledningar. Förutom att tegel bara blir vackrare med åren, så är materialet både smart och hållbart. De tjocka stenväggarna skapar en behaglig inomhustemperatur året om och är nästintill underhållsfritt. Tillsammans med HusCompagniet ritar kunden sitt drömhus. Till skillnad från många andra husleverantörer är HusCompagniets hus inte fabrikstillverkade moduler. Kunden är alltså inte låst till ett fåtal husmodeller, utan kan anpassa arkitektur, planlösning och stil helt efter sina egna önskemål. Självklart finns HusCompagniets erfarna arkitekter och konstruktörer på plats för att vägleda kunden. På så vis blir husdrömmar till drömhus att trivas i under många år framöver.
Ett tryggt husköp
För HusCompagniet är det A och O att erbjuda kunden ett tryggt husköp. Att bygga nytt är kanske den största investeringen kunden gör i sitt liv. Därför levereras alla HusCompagniets hus med fast pris och fast byggtid. Därmed vet kunden exakt hur mycket huset kommer att kosta och vilken dag det kommer stå klart. Huset betalas inte förrän det är färdigbyggt. På så sätt undviker kunden dubbla boendekostnader och dyra byggnadslån.
Totalentreprenad på projektering och utförande
Husbyggande är en djungel av facktermer och begrepp. Därför har HusCompagniet beslutat att erbjuda totalentreprenad på samtliga projekt. Det innebär att kunden bara behöver skriva kontrakt med HusCompagniet, som sedan anlitar samtliga underleverantörer och ansvarar för deras arbete. HusCompagniet är huvudentreprenör för både projektering och utförande och planerar, leder och koordinerar hela husbyggnadsprocessen. Kunden kan därmed luta sig tillbaka och följa byggandet på bekvämt avstånd.
Vårt samarbete
Sedan i somras arbetar vi på Navigator med HusCompagniets svenska kontor. Hittills har vi vidareutvecklat webben, skrivit texter till den svenska katalogen och tagit fram ett mässkoncept. Vi ser fram emot att vara med och etablera HusCompagniet som den främsta stenhustillverkaren även i Sverige.
niclas_sv-14Vill du veta mer?
Vill du veta mer om samarbetet med HusCompagniet är du varmt välkommen att höra av dig.
Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se