Vi säger hej till Emma Persson, Navigators nya grafiska formgivare. Här kan du läsa mer om Emma som person och medarbetare.
Varför sökte du dig till Navigator?
Jag uppfattar Navigator som en gedigen och stabil kommunikationsbyrå. Här finns en mix av stora långsiktiga kunder och mindre projekt som tilltalar mig. Min noggrannhet passar bra med de kunder och projekt som Navigator jobbar med, exempelvis pharma. Dessutom gillar jag strategi.
Vad ser du fram emot att få åstadkomma här?
Jag känner mig hungrig och sugen på att få leverera på hög nivå. Jag ser också fram emot att få vara med i hela processen, från idé till det praktiska kreativa arbetet och de tekniska utmaningarna. Även om mitt fokus är på grafisk design gillar jag att vara delaktig i helheten.
Vad har du för utbildning och bakgrund?
Jag läste Cross media producer på Masters of Media 2002. Sedan examen har jag arbetat som grafisk formgivare och AD på digitaltryckeri, inhouse och reklambyråer, men har också haft nöjet att starta eget och frilansa. Det har varit stor variation i mina arbetsuppgifter, med allt ifrån butikskampanjer och säljblad till produktkataloger och kundmagasin.
Vad är det bästa med att vara grafisk formgivare?
Jag älskar färg och form, komposition och variation. Det är också väldigt givande att ha härliga kollegor att inspireras av och dela kunskap med.
Vad gillar du att göra på fritiden?
Just nu bygger vi vårt hus vilket tar mycket av vår tid, samtidigt som det är väldigt roligt med inredning, formgivning, ritning och planering. Jag tränar och håller igång, gärna ute i naturen. Och eftersom jag nyligen fick en kajak i födelsedagspresent kommer det att bli mycket paddlande framöver.
Berätta tre saker som gör dig glad
Glada och positiva människor, att få umgås med min familj och vänner och träning. Det gör mig glad.