Fredagen den 1 april är vi på Navigator på plats hos Marknadsföreningen i Helsingborg (MiH) och håller föredrag om framtiden på temat ”Vart är vi på väg?” och under rubriken VÄRLDEN ÅR 2025 – HUR SER DEN UT? Om du vill veta mer om hur livet år 2025 ser ut och vill ha tips på hur du bäst förbereder dig, både som människa och företagare, är du varmt välkommen att anmäla dig här på Marknadsföreningens hemsida.
Marknadsföreningen i Helsingborg, program:
  • Mingelfrukost – från kl. 06.45
  • Marknadstorget – öppnar kl. 06.45
  • Inspirerande föredrag – start 07.30
  • Hemlig gäst
  • Utlottning av priser
  • Slut inne i salen – 08.30
Världen år 2025
Världen förändras i allt snabbare takt, inte minst på grund av den exponentiella teknologiska tillväxtfas vi är inne i. Om forskarna får rätt kommer våra liv år 2025 att se betydligt annorlunda ut mot idag. Solen är vår primära energikälla. Sjukdomar som demens och alzheimers är bortglömda. Livslängden har ökat dramatiskt tack vare fullständig kontroll av vårt DNA. Alla har tillgång till mat som odlas inomhus med genmodifierade grödor. Våra barn år 2025 kommer att ställa frågor till oss som ”Körde man bilen själv, var inte det livsfarligt?”, ”Odlade man inomhus, det måste varit jättesvårt?” och ”Var det en människa som ställde diagnos när man var sjuk?”.
Södra Sveriges största nätverk
Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är en ideell förening som grundades 1933. Idag är MiH södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser. Ambitionen för marknadsföreningen är att möjliggöra möten som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Föreningens uppgift är att bevaka och lyfta fram de frågor som berör och kan stimulera entreprenörskapet. Men också att göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras. Marknadsföreningen har drygt 900 personliga medlemmar. Varje fredag mellan kl. 06.45-08.30 arrangeras Frukostklubben på Dunkers Kulturhus, vilken lockar mellan 150 och 200 personer per gång.