eg Vi på Navigator är stolta över att kunna presentera vår senaste nya uppdragsgivare inom B2B. Efter en gedigen urvalsprocess valde EG, ett av Skandinaviens mest framgångsrika IT-företag, oss på Navigator som sin nya samarbetspartner för den svenska marknaden.
EG i Skandinavien
EG är ett av Skandinaviens ledande IT-företag med 1 600 medarbetare i Danmark, Sverige och Norge fördelade på cirka 25 kontor. EG arbetar med branschanpassade IT-lösningar med fokus på kundens verksamheter och processer. Många av lösningarna bygger på applikationer och teknik från bla Microsoft, SAP, Infor, HP och IBM. EG är den ledande leverantören av Microsoft Dynamics ERP-lösningar i Europa. EG levererar lösningar inom:
  • Logistik och produktion
  • Bygg och anläggning
  • Detaljhandel
  • Försörjning (energi/VA/fiber)
  • Offentlig förvaltning
  • Tjänsteföretag
EG i Sverige
I Sverige har företaget haft en mycket stark tillväxt de senaste åren bland annat genom uppköp. Senast i februari köpte EG-koncernen det svenska konsultbolaget Medius Dynamics som gör EG till en av Sveriges tre största leverantörer av Microsoft Dynamics lösningar. EG, som redan har närmare 200 medarbetare i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö, kommer att genomföra flera nyanställningar under hösten. Här kan du läsa mer om EG:s verksamhet i Sverige.
leif_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om EG eller samarbetet med oss på Navigator är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se