Nu är våra två efterlängtade energitillskott äntligen på plats. Med Towa Carlsson som ny produktionsledare och Emilia Billing som junior PR-konsult står vi starkt rustade inför hösten.
Towa Carlsson – produktionsledare med läkemedelsinriktning
Den 11 augusti tog Towa Carlsson steget in hos oss på Navigator som produktionsledare. Towa har ett långt förflutet inom läkemedelsbranschen, bland annat inom Astra Zeneca och nu senast från läkemedelsbyrån Roccia. Hon är även IMA-certifierad, något som kommer väl till pass på Navigator. Här kommer tre snabba frågor till Towa: Hur kommer det sig att du sökte dig till Navigator?
Byråns stabilitet och trygghet lockade mig. Här är det ordning och reda! Beskriv dig själv med tre ord?
Ordningssam, glad och omtänksam. Hur kommer det sig att du valde att bli produktionsledare?
Jag brukar säga att man inte blir produktionsledare, det är något som sitter i själen. Jag trivs bäst med att vara spindeln i nätet.
Emilia Billing förstärker PR-teamet
Emilia Billing har varit praktikant inom Navigators PR-team under våren. Nu kan vi glatt meddela att hon fortsätter som junior PR-konsult. Emilia har en master i strategic public relations samt en kandidat i service management. Båda utbildningarna har hon genomfört på Lunds Universitet Campus Helsingborg. Vi ställde samma tre snabba frågor till Emilia så att ni får lära känna även henne lite bättre: Hur kommer det sig att du sökte dig till Navigator?
Jag ville arbeta på en fullservicebyrå som har ett brett erbjudande, inte bara PR. Beskriv dig själv med tre ord?
Positiv, ambitiös och kreativ. Hur kommer det sig att du valde att bli PR-konsult?
Konsultrollen ger möjlighet att arbeta med flera olika branscher, vilket gör att det blir omväxlande och stimulerande.