Sedan 1978 har Tyringe levererat systemlösningar som integrerar affärssystem. Med stort engagemang, kunskap och finurlighet skapar Tyringe både integration och precision i alla affärsprocesser. I samband med att ägarstrukturen förändrades i Tyringe och nya affärsmål sattes fick vi förtroendet att utveckla deras varumärke och kommunikation. Ett roligt och lärorikt uppdrag!
Varumärkes- och kommunikationsplattform
Vårt första gemensamma projekt var att skapa en varumärkes- och kommunikationsstrategi. Genom gemensamma workshops och ett nära samarbete definierade vi såväl vision och mission, som emotionella och syftesdrivna värden. I samma skede beslutade vi även att kommunicera externt som Tyringe, istället för Tyringe Konsult, ett namn som låg i tydligare linje med affärsstrategin.
Ny logotyp och grafisk profil
Som en del av det strategiska arbetet tog vi fram en ny logotyp och en grafisk profil. Logotypen bygger på bokstaven y och innehåller två sammanlänkade pincettgrepp som symboliserar både precision och oändlig integration mellan affärssystemen. Till den grafiska profilen har vi även skapat ett unikt, handritat mönster som kan användas i både varumärkesstärkande och dekorativt syfte.
Digitalt flyt
Digitalt flyt är namnet på Tyringes kommunikationskoncept. Det är den känsla som kunderna får när de upplever resultatet av Tyringes arbete. Digitalt flyt handlar om att rätt information skickas till rätt ställe. Inget krångel och inga mänskliga fel. Det flyter på precis som man vill. Digitalt flyt är ett tillstånd av trygghet och tillförsikt. En känsla av framgång som bara Tyringe kan ge.
Ny webbplats
För ett par veckor sedan lanserades Tyringes nya webbplats, en modern och användarvänlig sajt som presenterar Tyringes lösningar på ett kundorienterat sätt. Vi på Navigator har utvecklat sidan tillsammans med vår webbpartner Just Digital. Ta en titt!
Maria Hoffstein
Vill du veta mer om vårt samarbete med Tyringe?
Maria Hoffstein
Client Director Strategic communication