digital_produktkatalog Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Det gör att de kan lagerföra och erbjuda marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar och radialtätningar. Nu har vi på Navigator tillsammans med 040 Internet skapat en digital produktkatalog för företagets tusentals produkter.
Digital produktkatalog
Layout och struktur av den digitala produktkatalogen ligger i linje med Lundgrens hemsida. Katalogen såväl som hemsidan är byggd i Drupal och är responsiv för att även fungera på alla typer av mobiler och läsplattor. För att förenkla för besökaren är katalogen indelad i ett antal huvudkategorier som sedan leder vidare till i slutändan detaljerad information om varje produkt. Du som redan är kund har möjlighet att logga in dig och få  information som är skräddarsydd utifrån dina behov.
En del av Beijer Tech …
Lundgrens ingår i Beijer Tech AB, en grupp specialiserade bolag som samarbetar för att göra den nordiska industrin mer konkurrenskraftig. Beijer Tech representerar några av världens ledande tillverkare och erbjuder genom sina dotterföretag förädlade, kundanpassade lösningar inom affärsområdena Flödesteknik/Industrigummi och Industriprodukter
… som är en del av Beijer Alma
Beijer Tech ingår i sin tur i Beijer Alma-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Stockholm ABs Mid Cap-lista. I koncernen ingår även Lesjöfors AB och Habia Cable AB. Totalt omsätter koncernen ca 3,1 miljarder och har 2100 anställda.
Lundgrens produktkatalog >>
Här kan du kika närmare på Lundgrens nya digitala produktkatalog.
leif_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din digitala produktkatalog är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se