Navigator är en internationell byrå. Långt mer än 50 procent av våra projekt är globala. I många av dessa har vi stor nytta av vårt nätverk Dialogue-International som vi varit medlemmar i under mer än 20 år. Men vad är då Dialogue-International och vilken hjälp kan vi tillsammans med nätverket erbjuda dig när det är dags för en ny global kampanj?
Global kampanj
Nätverket Dialogue-International föddes 1991 och har idag vuxit till att omfatta närmare 30 partners i nästan lika många länder. Inom nätverket arbetar vi tillsammans för att vi vill, inte för att vi måste. Det är den stora skillnaden från de multinationella nätverk som finns på marknaden och det är denna skillnaden som har gjort nätverket framgångsrikt. Ett bra och nära samarbete mellan huvudbyrån och de lokala byråerna är avgörande när man vill lyckas med en global kampanj.
Tillgång till 1.000
Nätverket fokuserade initialt på B2B men har idag vuxit till att inkludera en större bredd av marknader och branscher. Alla byråer i nätverket var tidigt med på den digitala transformation som skett inom kommunikationsområdet de senaste åren. Som kund till någon av byråerna får du tillgång till ett nätverk som opererar integrerat i alla kanaler. Samtidigt får du tillgång till den samlade styrkan av mer än 1.000 kunniga strateger och kreatörer över tre kontinenter.
Kolla in filmen om nätverket
Vill du veta mer om nätverket är du välkommen att besöka www.dialogue-international.com
leif_sv-14Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med dina globala kampanjer är du varmt välkommen att höra av dig.
Leif Lindau
Managing partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se