Det finns mycket att tänka på när du är verksam med ditt varumärke, din organisation och dina produkter på den internationella marknaden. Att hitta ett tydligt enhetligt huvuddrag för den globala kommunikationen är en viktig ingrediens. Men det gäller även att komma ihåg att ”alla affärer är lokala” vilket bör vara en avgörande utgångspunkt när du ska välja internationell kommunikationsbyrå.
Internationell kommunikationsbyrå
Navigator är sedan många år medlemmar i Dialogue International, ett globalt nätverk med ägarledda byråer som alla har liknande profil som Navigator. För företag som är verksamma på den internationella marknaden finns det många fördelar med att anlita en internationell kommunikationsbyrå som ingår i ett ägarlett nätverk.
Gränsöverskridande team
Byråerna som är medlemmar i Dialogue karaktäriseras av oberoende och entreprenörsanda. Utspridda över Europa, Asien och USA är varje byrå ledande på sin marknad. Sammantaget har nätverket mer än tusen professionella medarbetare med erfarenhet från alla branscher och segment. Med Navigator som kommunikationsbyrå får du tillgång till alla dessa kompetenser. Vi är inte främmande för att sätta samman kreativa team med medarbetare från olika delar av världen när du behöver.
Bred och djup insikt
De nära, personliga relationerna mellan byråerna i nätverket gör det möjligt för Dialogue att leverera global tillväxt för företag som söker snabba och effektiva ingångar på nya marknader. På varje lokal marknad kan respektive Dialogue-byrå erbjuda djupa breda och djupa marknadsinsikter oavsett om du som kund är intresserad av en internationell eller en nationell kampanj. Vi hjälper dig att leverera mätbara resultat på dina olika marknader så att du smidigt och enkelt får en bild av vilken bearbetning som har effekt.
Vill du veta mer om nätverket är du välkommen att besöka www.dialogue-international.com
leif_sv-14Kontakta oss gärna
Är du på jakt efter en internationell kommunikationsbyrå berättar vi gärna mer om hur vi jobbar.
Leif Lindau
Managing partner
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se