De senaste åren har vi på Navigator hjälpt KLF med deras årsredovisning. Så även för 2017. Med nytagna bilder och intressanta inblickar i branschen hjälper vi till att spegla KLF:s verksamhet som växer och frodas. Ännu en ny årsredovisning har sett dagens ljus. Du kan ladda ned KLF:s årsredovisning här >>
Ny årsredovisning för KLF
KLF, Kristianstadsortens Lagerhusförening, ägs av lantbrukare i nordöstra Skåne och västra Blekinge. Organisationen har en stark lokal förankring, moderna anläggningar och korta avstånd till sina medlemmar vilket gör KLF till en mycket konkurrenskraftig samarbetspartner. Målet är att skapa bästa möjliga lönsamhet i medlemsföretagen. KLF erbjuder bland annat no-usenmål, foder, växtskydd, utsäde och gödsel, ensileringsmedel och olja. Vi på Navigator har arbetat med KLF i ett antal år och hjälper organisationen med årsredovisningar, broschyrer, e-magasin och andra former av marknadsföringsmaterial. Navigator hjälper även KLF med fotograferingar och merparten av bilderna är tagna av Ola Hansson som även är grafisk designer på Navigator.
Årsredovisningen viktig
Det krävs mycket tid och resurser för att skapa en riktigt bra års- eller hållbarhetsredovisning. Strategier utvärderas, tankar tydliggörs, intressanta projekt lyfts fram och framtiden målas upp. Men, trots hårt arbete blir de ofta bara två punkter som bockas av på bolagsstämman. Det är dags att göra årsredovisningen till ett av företagets viktigaste varumärkesbyggande och relationsskapande kommunikationsverktyg. Vi på Navigator hjälper våra kunder att använda årsredovisningens möjligheter fullt ut för att stärka varumärket samtidigt som vi lägger stor vikt vid att den investerarrelaterade informationen är väl strukturerad och genomarbetad.
Varför Navigator?
Vi bestämde oss för att bli riktigt bra på att producera årsredovisningar för några år sedan. Vi:
  • Gillar det som är komplicerat
  • Har utvecklat en genomtänkt process
  • Är med och skapar 5-10 årsredovisningar per år
  • Ser redovisningarna som några av företagets viktigaste kommunikationsverktyg
  • Gör redovisningarna till en integrerad del av företagets varumärkesarbete
Exempel på årsredovisningar >>
Här ser du några exempel på de årsredovisningar vi på Navigator har producerat de senaste åren.
width="201"Kontakta oss gärna
Vill du veta mer om hur vi skulle kunna hjälpa dig med din årsredovisning är du varmt välkommen att höra av dig.
Jenny Wendel
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 21
jenny.wendel@navigator.se