Ambius skapar inredningsmiljöer som stimulerar sinnena. Sterila och tråkiga miljöer som väntrum, flygplatser och kontorslandskap blir snabbt trivsamma att vistas i tack vare Ambius växtinredning och doftmarknadsföring. Dessutom levererar Ambius fruktkorgar till företag varje vecka.
Växtinredning skapar trivsamma miljöer
Ett ben i Ambius verksamhet bygger på att hyra ut och sköta om växter i offentliga miljöer. Forskning vid universitetet i Queensland i Australien har visat att växter på kontoret höjer produktiviteten och kreativiteten med hela 15 procent bland medarbetarna. Det beror på att växterna får de anställda att engagera sig mer fysiskt, psykiskt och emotionellt i sina arbetsuppgifter. Därmed minskar de också stressnivåerna. Inte konstigt att allt fler företag väljer att satsa på växtinredning!
Locka kunder med hjälp av doftmarknadsföring
Alla som någon gång passerat ett bageri på morgonen kan erinra sig det sug efter nybakat bröd som infinner sig. Luktsinnet ska inte underskattas när det kommer till att fatta beslut på intuition. Det blir allt vanligare att företag arbetar med doftmarknadsföring för att förstärka upplevelsen av sitt varumärke och sin produkt. Det är ett effektivt sätt att locka kunderna att konsumera mer. Nuförtiden är det inte bara de klassiska verksamheterna som biografer och parfymerier som använder sig av doftmarknadsföring, utan även andra, doftmässigt sterila miljöer som klädbutiker och hotell har börjat använda sig av fenomenet. Allt fler inser fördelarna med att använda fler sinnen än syn och känsel för att skapa en upplevelse för kunden. Ambius erbjuder ett stort urval av dofter för alla typer av verksamheter.
Ambius satsar på content marketing i form av en företagsblogg
Vi på Navigator har fått den stora äran att bistå Ambius i deras satsning på content marketing. Med utgångspunkt i en nystartad företagsblogg berättar Ambius varje vecka mer om fördelarna med växtinredning, doftmarknadsföring och fruktkorgar på jobbet. Intressant och relevant för de flesta företag! Förutom att skriva blogginlägg åt Ambius har vi på Navigator tagit fram en innehållsstrategi med tillhörande SEO-analys.
lovisa_sv-14
Vill du veta mer?
Vill du veta mer om vårt samarbete med Ambius är du välkommen att höra av dig. Lovisa Hermansson
PR Consultant
Media relations
Tel +46 40 631 62 30
lovisa.hermansson@navigator.se