inspirationsfrukost om digitala resan Det globala landskapet har förändrats radikalt på kort tid och det kommer att fortsätta förändras i ett allt högre tempo. Den digitala transformationen har vänt upp och ned på den värld som vi, våra företag och våra varumärken lever och verkar i. Ett faktum som idag ställer helt nya krav på din organisation och helt nya förväntningar på dig som ledare. vilka krav ska vi reda ut på vår inspirationsfrukost om digitala resan.
Inspirationsfrukost om digitala resan
Hur ska du hantera ditt varumärke på den nya digitala arenan? Hur ska du följa och hjälpa dina potentiella kunder från behov till beslut? Hur ska du få marknad och sälj att ha gemensamma mål och stötta varandra? Vilka processer, system och strategier behöver du investera i?
Många utropstecken
Samtidigt som det finns många frågetecken finns det lika många utropstecken! Den digitala arenan erbjuder helt nya, fantastiska möjligheter att bedriva ett effektivt varumärkesbyggande och säljdrivande arbete.
Förstå helheten
Det är inte automatiskt så att alla strategier behöver göras om men de behöver anpassas till en ny värld. Vi hjälper dig att se hela bilden, inse hur allt hänger ihop och förstå vilka möjligheter som finns. Under frukosten reder vi ut hur företeelser som exempelvis Internet & Things, Wearables, Content Marketing, Marketing Automation, Lead Management och sociala medier påverkar ditt företag och dina affärer. Tid: 08:00-10:00 fredagen den 13 mars, frukosten serveras kl. 08:00, seminariet börjar 08:30 Plats: Navigator, Norra Vallgatan 102, Malmö
Anmälan: info@navigator.se
Pris: Kostnadsfritt Alla deltagare får handboken “Konsten att navigera på den digitala arenan”. Inspirationsfrukostarna är kostnadsfria och i första hand avsedda för Navigators kunder, samarbetspartners och andra närstående. I mån av plats kan det finnas utrymme för andra att delta. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Så anmäl dig redan idag!