Digital transformation

 
digitaltransformation

Det globala landskapet har förändrats radikalt på kort tid och det kommer att fortsätta förändras i ett allt högre tempo. Digital transformation har vänt upp och ned på den värld som vi och våra varumärken lever och verkar i. Ett faktum som idag ställer helt nya krav på din organisation och helt nya förväntningar på dig som arbetar med marknadskommunikation och försäljning.

Digital transformation skapar ångest

Undersökningar säger att mer än hälften av alla marknadschefer och försäljningschefer leder av digital ångest. Inte undra på när frågetecknen är så många. Hur ska du hantera ditt varumärke på den nya digitala arenan? Hur ska du följa och hjälpa dina potentiella kunder från behov till beslut? Hur ska du få marknad och sälj att ha gemensamma mål och stötta varandra? Vilka processer, system och strategier behöver du investera i?

Var med där besluten tas

Senaste statistiken visar att även inom B2B har köparen i 80 procent av fallen redan bestämt sig innan de tar kontakt med en leverantör. De sista 20 procenten handlar mest om att bekräfta att den utvärdering och analys man redan gjort via Google och Internet var korrekt. Det gäller att vara med när utvärderingen görs och i första hand bli hittad, i andra hand bli vald och i tredje hand kontaktad. Och det kan man bara göra om man påbörjat sin digitala resa.

Många möjligheter

Samtidigt som det finns många frågetecken finns det också många utropstecken! Den nya digitala nya arenan erbjuder helt nya, fantastiska möjligheter att bedriva ett effektivt varumärkesbyggande och säljdrivande arbete. Och du behöver inte vara en fena på programmering eller kodning, systemen är intuitivt uppbyggda, användarvänliga och färdiga att börja använda från start. Det är bara att plugga in och koppla upp dig.

Se helheten

Som kommunikationsbyrå är det vår roll att hjälpa dig på den nya digitala resan. Det är inte automatiskt så att alla strategier behöver göras om men de behöver anpassas till en ny värld. Vi hjälper dig att se hela bilden, inse hur allt hänger ihop och förstå vilka möjligheter som finns. Vi har valt ut och testat de ledande systemen på marknaden inom alla avgörande områden för att kunna bidra i dialogen både på bredden och på djupet med dig och din organisation. Vi lever och verkar i de nya kanaler som skapar alla nya möjligheter.

Få rätt hjälp

Vi har även stärkt vår egen organisation med specialister och vidareutvecklat vår organisation så att vi har alla de kompetenser som krävs för att hjälpa dig skapa rätt strategier och även omsätta dem i praktiken. Som den nya tidens kommunikationsbyrå är vi en kombinerad strategisk reklambyrå, varumärkesbyrå, webbyrå, content-byrå och innovationsbyrå.

Ladda ned vår e-bok >>

Ladda gärna ned vår e-bok “Konsten att navigera på den digitala arenan”. Den perfekta guiden för dig som vill ta med dig din organisation på den digitala resan.

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med ditt företags digitala transformation är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share