Inbound marketing

Bohmans Nätverk

Bohmans Nätverk är Nordens ledande firma inom executive search och rekrytering av chefer och nyckelpersoner för marknad, kommunikation och martech. Navigator arbetar med inbound marketing för att hjälpa Bohmans att stärka varumärket, sprida kunskap och attrahera nya potentiella företagskunder.

För att skapa intresse och generera leads skapar vi löpande blogginlägg, case, landningssidor, nyhetsbrev och nedladdningsbara enheter såsom checklistor och guider. Alla enheter sökordsoptimeras för att täcka upp för viktiga sökfraser för Bohmans personas. Varje kvartal väljs ett nytt tema och aktiviteterna delas och sponsras i Bohmans Nätverks sociala kanaler. Här ser du exempel på aktiviteter.

Lyma Kemiteknik

Lyma Kemiteknik tillhör den börsnoterade handelskoncernen Indutrade och ingår i affärsområdet Flow Technology. Lyma levererar ett omfattande sortiment av pumpar, rörsystem, ventiler, tankar samt tillbehör och tillhandahåller det kompletta flödet, som klarar de allra tuffaste applikationerna i de mest aggressiva industrimiljöerna.

För att skapa intresse och generera leads skapar vi löpande blogginlägg, case, landningssidor, nyhetsbrev och nedladdningsbara enheter såsom checklistor och guider. Alla enheter sökordsoptimeras för att täcka upp för viktiga sökfraser för Lymas personas. Varje kvartal väljs ett nytt tema och aktiviteterna delas och sponsras i Lymas sociala kanaler. Här ser du exempel på aktiviteter.

1910 Event

1910, möjligheternas mötesplats, har sitt hem på den spektakulära fotbolls- och eventarenan mitt i Malmö. Här finns rum för allt från två till 2000 personer och alla förutsättningar som krävs för ett framgångsrikt möte, en succéartad fest eller en mästerlig mässa. Navigator arbetar med inbound marketing för att hjälpa 1910 att attrahera leads och öka uthyrningen av lokalerna.

För att skapa intresse och generera leads skapar vi löpande blogginlägg, case, landningssidor, nyhetsbrev och nedladdningsbara enheter såsom checklistor och guider. Alla enheter sökordsoptimeras för att täcka upp för viktiga sökfraser för 1910:s personas. Varje kvartal väljs ett nytt tema och aktiviteterna delas och sponsras i såväl MFF:s som 1910:s sociala kanaler. Här ser du exempel på aktiviteter.

Ballingslöv

Ballingslöv är en av Sveriges ledande tillverkare av kök och bad med egen produktion i Ballingslöv i norra Skåne.  I mer än 80 år har företaget tillverkat kvalitetsprodukter för den nordiska marknaden. Ballingslöv är en del av Ballingslöv International som är representerat i stora delar av Europa med varumärken som Multiform och Kvik.

Vi har hjälpt Ballingslöv att ta fram relevant och intressant, sökordsoptimerat innehåll till nya webbplatsen med fokus på kök och bad. Vi har även varit med och skapat personas och strukturen på webbplatsen för att täcka upp för besökarnas beslutsresor. För att generera och hantera leads har vi även hjälpt Ballingslöv ombord på plattformen HubSpot och utarbetat riktlinjer för lead exempelvis lead scoring och progressive profiling tillsammans med Ballingslöv. Här ser du exempel på aktiviteter.

Bona International

Bona är ett familjeägt företag som grundades 1919 med närvaro i över 90 länder och ett heltäckande sortiment av produkter inom golvindustrin, för proffs och privatpersoner.  Idag erbjuder Bona ett komplett system med hållbara lösningar för varje trägolvsutmaning, världen över – från Malmö till Shanghai.

För att skapa intresse och generera leads har vi skapat blogginlägg, case, landningssidor, nyhetsbrev och nedladdningsbara enheter såsom checklistor och guider. för Bonas verksamhet mot professionella användare. För att hantera leads och flöden används HubSpot som plattform. Alla enheter sökordsoptimeras för att täcka upp för viktiga sökfraser för Bonas personas. Här ser du exempel på aktiviteter.

Konecranes

Konecranes är en världsledande koncern av lyftverksamheter, med ett brett kundregister som innefattar verkstads- och processindustrier, skeppsvarv, hamnar och terminaler. Konecranes levererar produktivitetshöjande lösningar och service för lyftutrustning av alla fabrikat. Koncernen har kring 16 600 anställda i cirka 50 länder.

För att skapa intresse och generera leads skapar vi löpande blogginlägg, case, landningssidor, nyhetsbrev och nedladdningsbara enheter såsom checklistor och guider. Alla enheter sökordsoptimeras för att täcka upp för viktiga sökfraser för Konecranes personas. För att hantera leads och skapa flöden använder vi tillsammans HubSpot som plattform. Varje kvartal väljs ett nytt tema och aktiviteterna delas och sponsras i Konecranes sociala kanaler. Här ser du exempel på aktiviteter.

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks är en ishockeyklubb med lång och framgångsrik historia. Hemmais är Malmö Arena och de senaste årens satsningar på fler “närproducerade” spelare har givit verksamheten en god stabilitet. Klubben driver sin verksamhet med värdeorden Hjärta, Kvalitet och Stolthet som ledstjärnor. Kopplat till klubben finns IF Malmö Redhawks, en förening som bedriver en omfattande ungdomsverksamhet och lägger stor vikt vid att skapa en positiv kultur bland sina medlemmar.

För att skapa intresse kring Malmö Redhawks sociala aktiviteter och generera leads i form av intresserade partners, skapar vi löpande blogginlägg, case, landningssidor, nyhetsbrev och nedladdningsbara enheter såsom checklistor och guider. Alla enheter sökordsoptimeras för att täcka upp för viktiga sökfraser för Malmö Redhawks personas. För att hantera leads och flöden används HubSpot som plattform. Varje kvartal väljs ett nytt tema och aktiviteterna delas och sponsras i klubbens sociala kanaler. Här ser du exempel på aktiviteter.

Niclas Bergenblad
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Niclas Bergenblad
Creative Director Digital and innovation strategy