Business to consumer
Kockum Fritid

Kockum Fritid//

Vi på Navigator hjälper sedan några år Kockum Fritid med deras marknadskommunikation i alla olika kanaler. Här ser du några exempel på vad vi tagit fram tillsammans.

Malmö FF

Malmö FF//

Navigator har sedan 2015 arbetat som strategisk kommunikationsbyrå åt Malmö FF. Vi har bland annat arbetat fram en ny digital strategi, påbörjat ett arbete med kommunikationsplattform och grafisk manual, samt tagit fram en rad kommunikationskoncept.

Kraftringen

Kraftringen//

Vi på Navigator hjälper koncernen med strategisk, varumärkesbyggande och säljdrivande kommunikation. Vi genomför alla typer av kommunikation från lansering av nya koncept till annonsering och kampanjaktiviteter.

Ballingslöv

Ballingslöv//

Vi på Navigator har arbetat med Ballingslöv sedan 2005 och hjälper företaget med deras varumärkesbyggande och försäljningsorienterade marknadskommunikation gentemot konsumenter och återförsäljare under konceptet ”Vardagsglädje”.

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks//

Vi på Navigator har hjälpt Malmö Redhawks att skapa en ny varumärkesstrategi, att ta fram och implementera en ny värdegrund samtidigt som vi bland annat sköter den löpande kommunikationen i merparten av kanalerna inför matcherna…

Niclas Bergenblad
Vi hjälper dig gärna med dina kommunikationsutmaningar.
Niclas Bergenblad
Managing Partner Strategic communication