Webbyrå

 
webbyrå
Den digitala utvecklingen har förändrat all kommunikation från grunden de senaste åren. Idag är en genomtänkt strategi för webb och digital kommunikation avgörande för alla företag oavsett bransch. För att kunna dra nytta av nätets alla fördelar krävs ett tänk som inkluderar samtliga plattformar och kopplingar till företagets egna kanaler i sociala medier. Det är den här typen av angreppssätt som kännetecknar framtidens webbyrå.

Framtidens webbyrå

Vi på Navigator hjälper dig att ha rätt angreppssätt. När du planerar nästa sajt är det inte bara sajten i sig du behöver ha i åtanke. Hur ska den samordnas med andra kommunikationskanaler? Vad ska man göra på sajten och vad passar bättre för telefon, personliga besök, mobila tjänster eller andra kanaler? Och hur kan dessa olika kanaler stödja varandra? Det är på nätet den varumärkesbyggande och säljdrivande kommunikationen äger rum. Det gäller att vara snabb och ständigt uppdaterad men samtidigt tänka långsiktigt i sina strategier och aktiviteter.

Mobilen först

Det finns fem gånger så många mobiler som datorer i världen. Den mobila trafiken ökar dramatiskt och allt fler använder sin smart-phone för att ta del av information från dig och ditt företag. För många företag är det avgörande att ha mobilanpassade lösningar i form av appar, mobilsajter eller en responsiv webbsida. Mobilt är här för att stanna.

Lång erfarenhet av webb

Vi på Navigator har arbetat med olika former av digital kommunikation de senaste femton åren. Vi samarbetar med flera ledande teknikpartners för att du ska få rätt konkreta verktyg och strategier för att vidareutveckla och dra nytta av de digitala möjligheterna i din organisation. Oavsett om det gäller sajter i open source-system som exempelvis wordpress och drupal eller större stängda system som Episerver kan vi tillsammans med våra teknikpartners leverera rätt lösning.

Webbstrategi

Navigator har en väl beprövad och strukturerad process för webbstrategier inom såväl B2B som B2C eller healthcare. Vi hjälper dig att etablera en starkare närvaro på nätet genom att analysera ditt syfte och besökarnas behov utifrån ett antal viktiga variabler. När analysen är klar har du en bra grund för strategin där syfte, mål och behov är utgångspunkt för din framtida närvaro. Därefter hjälper vi dig att skapa ett ramverk för struktur, innehåll och budskap innan det är dags för design och funktionalitet. Kopplat till din webb kan vi även hjälpa dig med:

  • SEO
  • Marketing automation
  • E-postmarknadsföring
  • Lead management
  • Sociala medier
  • Content marketing
  • Appar

Webblösningar >>

Här kan du se exempel på ett antal av de senaste webblösningarna vi på Navigator har producerat för våra uppdragsgivare

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator kan hjälpa dig att lyckas med din webbstrategi är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share