Viralt

 
Viralt
Parallellt med köpt kommunikation tar kommunikation som förtjänat sin plats på egna meriter allt mer utrymme. Olika sociala medier har skapat möjligheten för användarna att själva sprida innehåll de gillar och rekommenderar. Det är ofta effektivt att skapa aktiviteter som viralt sprider sig från person till person eftersom vi tenderar att lita på våra vänner mer än andra.

Viralt med kraft

Vi på Navigator förstår kraften i sociala medier. Vi finns själva närvarande i de flesta större kanaler och upplever dagligen hur rätt formulerat innehåll snabbt kan spridas. För att lyckas få virala proportioner för en kampanj krävs ett stort mått av respekt för mottagarna. Navigator vet vikten av en noggrann målgruppsanalys och kan utifrån denna skapa kreativa kampanjer som kostnadseffektivt kan spridas av egen kraft.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din kommunikation viralt är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share