Radioreklam

 
Radioreklam
Tänk om det fanns ett media som var ständigt närvarande. Ett media som är underhållande och informativt och som kan konsumeras samtidigt som vi gör annat. Detta media finns – och kallas radio. Genom att skapa effektiv radioreklam som når både ut och in finns det goda möjligheter att både bygga varumärke och driva försäljning.

Radioreklam med känsla

Vi på Navigator har skapat en och annan radiokampanj. Rätt utnyttjat är radio ett utmärkt komplementsmedia som är bra på att bygga känsla och skapa uppmärksamhet, samtidigt som det har fördelarna av att vara mycket kostnadseffektivt.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din radioreklam är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share