Opinionsbildning

 
Opinionsbildning

Opinionsbildning syftar till att påverka ett beslut eller föra upp en fråga på den politiska agendan. I takt med att antalet kanaler ökar så förändras också förutsättningarna. Idag är det exempelvis möjligt att skapa opinion genom välbesökta bloggar eller andra sociala medier som Facebook eller Twitter.

Väck intresse med opinionsbildning

Navigator hjälper uppdragsgivare att själva eller genom samarbetspartners som fungerar som talespersoner att skapa intresse och kunskap om en sakfråga. Några verktyg som vi använder är bland annat debattartiklar, pressmeddelanden, krönikor, informationsmaterial, seminarier och debatter och direkt politikerpåverkan.

Opinionsbilda genom att engagera >>

Vill du ha ha mer information om hur du lyckas med din opinionsbildning rekommenderar vi att du läser vårt blogginlägg “Opinionsbilda genom att engagera”.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din opinionsbildning är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share