Open innovation

 
Open innovation
Många företag väljer att ta hjälp av omvärlden för att utveckla nya produkter och tjänster. De hittar vägar att medvetet föra in ny kunskap i sina organisationer genom ”co-creation” med kunder, återförsäljare och i vissa fall till och med sina konkurrenter. Genom att arbeta effektivt och kontinuerligt med open innovation öppnas dörren till en rad nya möjligheter.

Moderera open innovation

Vi på Navigator har god förståelse för de mekanismer som krävs för att skapa innovativa och skapande klimat i en process där man bjuder in sina kunder eller andra intressentgrupper i produktutvecklingen. Vi hjälper våra kunder att moderera allt från workshops och A och B-tester till gemensamma lanseringar.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med open innovation är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share