Mobilt

 
Mobilt
Det finns fem gånger så många mobiler som datorer i världen. Den mobila trafiken ökar dramatiskt och allt fler använder sin smart-phone för att ta del av information från dig och ditt företag. För många företag är det avgörande att ha mobilanpassade lösningar i form av appar, mobilsajter eller en responsiv webbsida. Mobilt är här för att stanna.

Rätt strategi för mobilt

Vi på Navigator kan hjälpa dig att skapa rätt mobilanpassade lösningar för att du ska bli nådd på ett attraktivt sätt. Vi kan även hjälpa dig att använda mobilen som marknadsföringskanal i samband med kampanjer och andra aktiviteter.

Så ser du till att din webb är mobilanpassad >>

Vill du veta mer om hur du skapar en webb och kommunikation som är förberedd för mobilt rekommenderar vi att du läser vårt blogginlägg “Så ser du till att din webb är mobilanpassad”.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med mobila lösningar är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share