Medierelationer

 
Medierelationer

Bra medierelationer är ett effektivt sätt att skapa förtroende. Det är ett långsiktigt samarbete som kräver gediget engagemang. För att lyckas måste man förstå vad som utmärker en bra nyhet, men också hur man utformar och distribuerar den utifrån journalisternas villkor. Ofta kommuniceras en nyhet genom ett pressmeddelande, men ibland kan det vara bättre att kontakta en journalist direkt och berätta om nyheten. En mycket stor del av det som rapporteras i media är PR-genererat.

Bygg långsiktiga medierelationer

Vi på Navigator har lång erfarenhet av medierelationer och ser det som en integrerad del i PR-arbetet. Vårt PR-team kan ta hand om hela processen, identifiering av nyhetsvinkel till textproduktion, mediebearbetning och uppföljning av resultat. Vi stöttar även våra uppdragsgivare med budskapsformulering i deras kontakt med exempelvis journalister och bloggare.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med dina medierelationer är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share