Konceptutveckling

 
Konceptutveckling
Även den högsta gran har startat sitt liv som ett frö. Redan i detta lilla frö fanns all DNA som behövdes för att utveckla det vackra, livskraftiga träd som nu höjer sig över omgivningen. Därför är det viktigt att ha en bra process när man arbetar med konceptutveckling, så att man får ut all den potential som finns redan från grunden och vidareutvecklar detta på ett spännande och tilltalande sätt.

Konceptutveckling med kraft

Vi på Navigator älskar bra kommunikation. För att skapa slagkraftiga kommunikationskoncept arbetar vi med en strukturerad, kreativ process. Denna leder fram till en koncentrerad idé, ett frö som sammanfattar vad som ska kommuniceras. Varje liten text eller bild som sedan växer fram delar samma grundegenskaper, vilket skapar enhetlighet och riktning.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din konceptutveckling är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share