Kampanjer

 
Kampanjer
Bara genom att smaka på ordet “kampanj” skapas förväntningar. Kampanjen är en kommunikationsfest där värden anstränger sig lite extra för att alla ska ha trevligt. Och vem gillar inte en bra fest? För att lyckas med sina kampanjer krävs en genomtänkt strategi, ett tilltalande erbjudande och rätt timing.

Kampanjer som engagerar

Vi på Navigator har skapat bra kampanjer, så långt vi kan minnas. Vi gillar kampanjer, det är då omvärlden bjuds in för att ta del av våra kunders fantastiska produkter och tjänster. Grunden till en framgångsrik kampanj handlar om lika delar kreativitet och strukturerat arbete med att sätta upp mål, definiera målgrupper, budgetera, välja kanaler och mäta effekt.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med dina kampanjer är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share