Internkommunikation

 
Internkommunikation
För att samla ihop den kraft som finns i hela organisationen och rikta den åt samma håll, är det oerhört viktigt att alla medarbetare känner sig involverade och engagerade. Detta uppnås genom att skapa flöden för information och dialog inom organisationen, och ständigt utvärdera och utveckla dessa flöden. Det är det vi menar med internkommunikation.

Involverande internkommunikation

För oss på Navigator är det en central aspekt i varje projekt att säkerställa att alla medarbetare som kan påverka resultatet av en kommunikationsinsats, också förstår den och vill delta i den. Vi har lång erfarenhet av arbete med en mäng olika aktiviteter och redskap man kan använda för att få med sig hela styrkan på tåget.

Förändring i en organisation >>

Vill du veta mer om hur du kan skapa förändring i din organisation genom en effektiv internkommunikation rekommenderar vi att du läser vårt blogginlägg om framgångsrik förändring.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din internkommunikation är du välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share