Hållbarhetsredovisningar

 
Hållbarhetsredovisningar
Allt fler företag och organisationer väljer att spegla sitt CSR-arbete i hållbarhetsredovisningar med fokus på de sociala, ekonomiska och miljömässiga hållbarhetsperspektiven. Detta för att redovisa hur företaget tar ansvar och visa hur företagets verksamheter påverkar omgivningen.

Transparenta hållbarhetsredovisningar

Vi på Navigator producerar ett antal hållbarhetsredovisningar per år för våra börsnoterade uppdragsgivare med fokus på tydlighet och transparens. Det gäller att hitta en väl avvägd balans mellan det redovisande och det inspirerande.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din hållbarhetsredovisning är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share