Gerillamarknadsföring

 
Gerillamarknadsföring
I en tid av reklamtrötthet och minskad konsumtion av traditionella medier gäller det att överraska. Ett oväntat möte på en oväntad plats kan skapa outplånliga minnen, och därmed stärka ditt varumärke på ett sätt konventionell marknadsföring inte förmår. Då är det ofta effektivt att genomföra någon typ av gerillamarknadsföring.

Oväntad gerillamarknadsföring

Vi på Navigator har mer än en räv bakom örat – i positiv bemärkelse. När vi sätter samman våra kreatörer med våra egna PR-konsulter och strateger skapas… många märkliga idéer. Ur detta kreativa kaos kan vi vaska fram guldkornen. De idéer som sedan kan bli den där oförglömliga aktiviteten på stan. Det där roliga utskicket som blir en snackis. Eller den offentliga installationen ingen kan missa.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din gerillamarknadsföring är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share