Förändringsprocess

 
Förändringsprocess
Att utarbeta nya visioner, strategier och riktlinjer är viktigt i en affärsdriven verksamhet. Men minst lika viktigt är det att förankra de strategier man tagit fram. Nyckeln ligger i att skapa förståelse och engagemang hos medarbetarna så att de kan agera i vardagen utifrån den gemensamma plattformen. Och göra strategierna till sina när en förändringsprocess ska genomföras.

Genomtänkt förändringsprocess

Vuxna lär inte som barn lär. Det är anledningen till att flera av Navigators medarbetare är utbildade vid Malmö Högskola i vuxenpedagogik. Om man vill nå en vuxen målgrupp gäller det att relatera till situationer i verkliga livet och att dra nytta av individernas tidigare erfarenheter. När lärande är som bäst är det kul, aktivt och rikt på möjligheter till nya kunskaper och perspektiv. Det är en process med bäring både i egna och andras erfarenheter. Det handlar om att skapa förutsättningar för allas medverkan i verksamhetsutvecklingen genom att underlätta den gemensamma dialogen.

Vår syn på lärande

Vi ser lärande som ett konkurrensmedel i tiden. Vi grundar vårt arbete på en bred vuxenpedagogisk kompetens, professionell omvärldsanalys och problemidentifiering. Vi siktar på att nå optimal kommunikativ effekt genom att integrera kunnande inom marknadskommunikation, information och inlärning.

Implementering

Vi har egenutvecklade pedagogiska processer och verktyg för inlärning som vi utnyttjar i den interna implementeringen hos ledningsgrupper och medarbetare. Verktygen kan användas för att öka samsynen kring en central fråga, sprida nya kunskaper, kartlägga ståndpunkter, planera och klargöra ansvarsområden eller ge förslag till lösningar av kritiska frågor.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

leif_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig och ditt företag med er förändringsprocess är du varmt välkommen att höra av dig.

Leif Lindau
Account Director
Strategic communication
Tel +46 40 631 62 22
leif.lindau@navigator.se
Share