Finansiell kommunikation

 
Finansiell kommunikation
Som börsbolag är det viktigt att ha en hög ambitionsnivå med sin kommunikation. Öppenhet och tydlighet är nyckelord som hjälper till att skapa förtroende på den finansiella marknaden gentemot aktieägare och investerare. Därför är det viktigt att ha en genomtänkt strategi för all finansiell kommunikation.

Erfarenhet av finansiell kommunikation

Vi på Navigator har lång erfarenhet av kommunikation inom den finansiella sektorn och har god kunskap om de regelverk och kontrollinstanser som omgärdar rapporteringen. Förutom att vi producerar fem till sju årsredovisningar per år hjälper vi även våra kunder med hållbarhetsredovisningar, prospekt i samband med nyemissioner och kapitalanskaffningar, investerarpresentationer med mera. Navigator är dessutom mentorföretag åt de noterade bolagen i södra Sverige på NGM-börsen.

Exempel på årsredovisningar >>

Här ser du några exempel på de årsredovisningar vi på Navigator har producerat de senaste åren.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din finansiella kommunikation är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share