Direktmarknadsföring

 
Direktmarknadsföring
Vi möts dagligen möts av otaliga budskap som konkurrerar om vår uppmärksamhet. Då kan ett välformulerat budskap som talar direkt till mig som individ vara det jag kommer ihåg. Det är en av de stora fördelarna med direktmarknadsföring, att det kan anpassas ända ner på personnivå.

Direktmarknadsföring med känsla

Vi på Navigator kan våra kunder. Och våra kunders kunder. Direktmarknadsföring handlar om att ge känslan av att vara unik – och vem vill inte det? Vi vet hur du ska nå fram till dina kunder på bästa sätt, här kan ofta ett direktadresserat budskap vara det som ger bäst effekt.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din direktmarknadsföring är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share