Digital kommunikation

 
Digital kommunikation
Den digitala utvecklingen har förändrat hela kommunikationsområdet de senaste åren. Idag är det nödvändigt för framgångsrika företag att ha en tydlig och genomtänkt närvaro i digitala medier, såväl i egna som i andras. Det är på nätet den varumärkesbyggande och säljdrivande kommunikationen äger rum idag. Det gäller att vara snabb och ständigt uppdaterad men samtidigt tänka långsiktigt i sina strategier och aktiviteter. Därför är det nödvändigt att ha en genomtänkt strategi och plan för all digital kommunikation.

Navet är digital kommunikation

Vi på Navigator har arbetat med olika former av digital kommunikation de senaste femton åren. Vi håller oss à jour med utvecklingen inom sociala medier, på webben, inom 3D, Webb-TV och alla andra former av digitala lösningar. Vi samarbetar med flera ledande teknikpartners för att du ska få rätt konkreta verktyg och strategier för att vidareutveckla och dra nytta av de digitala möjligheterna i din organisation.

Webblösningar >>

Här kan du se exempel på ett antal av de senaste webblösningarna vi på Navigator har producerat för våra uppdragsgivare.

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så tar du del av de senaste trenderna inom ämnen som marknadsföring, kommunikation, sociala medier, PR och content marketing. Givetvis speglar vi även vad som händer hos oss på Navigator och hur vi hjälper våra kunder att bygga varumärken och skapa försäljning på den globala arenan. Ungefär en gång i månaden landar vi i din inkorg. Anmäl dig till nyhetsbrevet här >>

Ännu mer?

Om du vill införskaffa ännu mer ny kunskap ska du besöka samlingssidan för våra e-böcker inom olika ämnen. Här hittar du böcker, guider och infographics, fyllda med fakta och tips som vässar din kompetens i vardagen. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Kolla in vad du kan ladda ned här >>

niclas_sv-14Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om hur vi på Navigator skulle kunna hjälpa dig med din digitala kommunikation är du varmt välkommen att höra av dig.

Niclas Bergenblad
Creative Director
Digital and innovation strategy
Tel +46 40 631 62 13
niclas.bergenblad@navigator.se
Share